Playboyssa riisunut Lisa Rinna bikineissä, katso kuvat

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomalaisille televisionkatsojille lähinnä supersuositusta Melrose Place -televisiosarjasta 90-luvulla tunnetuksi tullut näyttelijätär Lisa Rinna poseeraa parhaillaan taannoisen lupauksensa mukaisesti Playboy-lehden alastonkuvissa.

Hannah Montana ja Veronica Mars -sarjoissa sekä Tanssii tähtien kanssa -kilpailussa nähty julkkiskaunotar nähdään toukokuun lehdessä. Nyt julkkistähti on bongattu viettämässä aurinkoista lomapäivää rantatunnelmissa Los Angelesin liepeillä Malibussa. Plastiikkakirurgin huonolla menestyksellä käsittelemän näyttelijän tuoreet bikinikuvat löytyvät tästä.

45-vuotias Lisa Rinna tuli Yhdysvalloissa alun perin tunnetuksi Päivien viemää -televisiosarjasta 90-luvun alussa. Hän näytteli sarjassa Billie Reedin roolia. Sarjan menestyksen myötä Rinna kiinnitettiin myöhemmin Taylor McBriden rooliin Melrose Place -sarjaan, josta tuli todellinen jättimenestys. Nykyisin Lisa Rinna toimii näyttelijänuran lisäksi myös yrittäjänä, sillä hänellä on kaksi vaateliikettä.