Amy Winehouse murtui aviomiehensä vauvauutisesta

Viihdeuutiset · Stara.fi

Karibialla parhaillaan asustava Amy Winehouse on edelleen naimisissa Lontooseen jättämänsä Blake Fielder-Civilin kanssa. Vankilasta äskettäin päässyt aviomies saattoi toisen naisen raskaaksi ollessaan vieroitusklinikalla.

Nyt Amyn on kerrottu murtuneen kuultuaan miehensä pettämisestä. Tämä siitä huolimatta, että Amy itse myönsi aiemmin pettäneensä itse miestään Karibialla. Pettämistä kovempi paikka poptähdelle oli tieto siitä, että nainen odottaa nyt lasta Blakelle, The News Of The World kertoi.

Lehden mukaan Amy oli tiedon saadessaan viettämässä iltaa St. Lucian saarella sijaitsevan hotellin baarissa. Ensin Amy oletti, että Fielderin tapailema uusi 17-vuotias tyttöystävä Francesca Moralee oli raskaana, mutta hän sai lopulta kuulla, että raskaana olikin 31-vuotias narkomaani Gillen Morris. Tiedon saatuaan hän murtui kyyneliin.