”Britneyn raskaushuhut hölynpölyä!”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Poptähti Britney Spears on ollut viime aikoina jälleen raskaushuhujen kohteena. Hän ei ole kuitenkaan itse juuri suostunut väitteitä kommentoimaan. Nyt hänen managerinsa Adam Leber on kuitenkin ilmoittanut, ettei poppari ole raskaana.

Huhut saivat alkunsa suosikkijuontaja Ryan Seacrestin suositusta radio-ohjelmasta. Hän kertoi keskiviikkona Britneyn iloisesta perheuutisesta ja kertoi kuulleensa asiasta hyvin luotettavalta lähteeltä. Laulajan taustavoimat ovat kuitenkin eri mieltä asiasta.

– Hän ei ole missään nimessä raskaana. Minulla ei ole mitään tietoa mistä tuollainen naurettava huhu on saanut alkunsa. Ryan on säännöllisesti yhteydessä meihin ja olisi voinut tarkistaa asian, manageri kertoi julkkisbloggaaja Perez Hiltonille.