Mitä ihmettä Gisele Bundchen kauppasi rinnoillaan? Katso kuvat

Viihdeuutiset · Stara.fi

Maailman seksikkäimpien naisten joukkoon rankattu supermalli Gisele Bundchen avioitui pari viikkoa sitten miehensä Tom Bradyn kanssa Costa Ricassa. Hääjuhlissa nähtiin myös ampumavälikohtaus, mutta se ei pariskuntaa häirinnyt, sillä häitä juhlittiin kolmen päivän ajan.

Kuherruskuukauden tiimellyksessä Gisele Bundchen on ehtinyt myös töihin, sillä hänet nähtiin pari päivää sitten markkinoimassa… Hmm… Ilmeisesti Ipanema-merkkisiä sandaalejaan. Kutsuvieraille tarkoitetusta tilaisuudesta julkaistuissa kuvissa pääosassa ovat kuitenkin sandaalien sijaan supermallin varsin antava kaula-aukko ja rintavarustus, joka pysyi hädin tuskin topin sisällä. Katso kuvat tästä.

Brasilialaissyntyinen Gisele Bundchen on Forbes-lehden mukaan tällä hetkellä maailman parhaiten palkattu supermalli ja Guinnessin ennätyskirjan mukaan myös maailman rikkain supermalli. Hän tienaa vuodessa noin yli 20 miljoonaa dollaria. Bundchenilla on hallussaan myös ennätys maailman eniten lehtien kansissa poseeranneena mallina. Hän on urallaan toiminut yli 20 brändin kasvona ja näytellyt elokuvissa Paholainen pukeutuu Pradaan ja Taxi.