Murtomiehille jättisaalis Heroes-kaunottaren asunnosta

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suositusta Heroes-televisiosarjasta tuttu Hayden Panettiere on joutunut ikävän rikoksen kohteeksi, kun murtovarkaat tunkeutuivat hänen kotiinsa. Varkaat saivat saaliikseen ainakin näyttelijän arvokkaita koruja.

Asiasta uutisoineen TMZ-julkaisun mukaan Los Angelesissa asuvan Panettieren kotiin viime viikolla murtautuneiden korusaali oli arvoltaan peräti 15.000 dollaria. Murtovarkaus huomattiin, kun Hayden saapui lomalta kotiinsa 15. huhtikuuta. Hän huomasi nopeasti, että asunnossa oli käynyt kutsumattomia vieraita ja että omaisuutta puuttui.

Asunnosta ei kuitenkaan poliisin mukaan löytynyt lainkaan murtojälkiä. Viranomaisten saamien tietojen mukaan asunnossa olisi käynyt useita eri ihmisiä omistajan poissaollessa. Tutkinta jatkuu edelleen.