Mitkä muodot Rihanna!

Viihdeuutiset · Stara.fi

Kerroimme eilen kuinka suosittu r&b-tähti Rihanna ja hänen ystävänsä poptähti Katy Perry viettivät yhdessä riehakasta vapaapäivää Barbadoksen maisemissa Rihannan ystävien kanssa.

Supertähdistä julkaistiin ensin kuvia, joissa vain Katy Perry nähtiin varsin erikoisissa bikineissä. Nyt on kuitenkin julkaistu myös kuvia, joissa Rihanna esittelee muotojaan rannalla. Hän oli sonnustautunut selvästi pidättyväisempään ja koko keskivartalon peittävään asuun, mutta rantautuessaan Rihanna paljasti bikiniensä alaosan. Katso kuvat tästä.

Taannoin viihdelehdet uutisoivat, että Katy ja Rihanna olisivat nykyisin jo sydänystäviä, mutta Perry kiirehti kiistämään moiset tiedot heti tuoreeltaan. Hänen mukaansa he ovat kyllä ystäviä, mutta eivät parhaita ystäviä. Rihanna alkaa puolestaan hiljalleen päästä yli taannoisesta pahoinpitelystä ja hän on palaamassa lähiaikoina myös keikkalavoille.