Susan Boyle vuorostaan South Parkin käsittelyssä – katso video!

Viihdeuutiset · Stara.fi

Hujauksessa maailmantähdeksi noussut Talent-sensaatio Susan Boyle kerää parhaillaan julkkispisteitä monilla tahoilla. Yksi supertähteyden merkki on South Park -ohjelman kuittailu. YouTubessa ennätyksiä tahkoava nainen saa osansa nyt myös suositussa animaatiosarjassa.

Spoilerivaara. Sisältää juonipaljastuksen. Älä lue tästä eteenpäin, mikäli haluat säilyttää jännityksen.

Kyseessä on Britanniassa tänään perjantaina nähtävä South Park -jakso, jossa 48-vuotias sinkkunainen mainitaan nimeltä. Sarjan jaksossa Cartman lähtee ystäviensä kanssa merirosvoiksi Somaliaan ja mukaan lähtee myös Kylen pikkuveli Ike. Susan Boyle mainitaan Iken jäähyväiskirjeessä yhtenä syynä lähtöönsä. Video löytyy esimerkiksi tästä.

– Koulussa kaikki ovat vi**n idiootteja ja jos joku vielä kerran puhuu minulle siitä Susan Boylesta ja hänen typerästä Les Miserables -esityksestään, oksennan sukuelimeni suustani. Lähden Somaliaan merirosvoksi, Ike kirjoittaa.

South Park tunnetaan lukuisista hauskoista sivalluksistaan. Äskettäin osansa ovat saaneet muiden muassa hiphop-tähti Kanye West ja Britannian pääministeri Gordon Brown. Äskettäin myös Suomi pommitettiin sarjassa maan tasalle ydinaseilla.