Tara Reid peuhasi bikineissä, katso kuvat

Viihdeuutiset · Stara.fi

Hollywood-tähti Tara Reid oli viime viikolla otsikoissa, kun hänen osallistumisensa seuraavaan American Pie -kohelluskomediaan kariutui sopimusneuvotteluihin. Nyt hän on paistatellut päivään rannalla yhdessä koiransa kanssa.

Tara Reid kuvattiin nauttimassa auringosta uimarannalla yhdessä pienen ja vauhdikkaan karvapallonsa kanssa. Neitokaisen ohjelmassa oli koiran paijauksen ja leikittämisen lisäksi myös pallopelejä. Mustiin bikineihin sonnustautunut Hollywood-tähti esitteli samalla kuvaajille myös selvästi ikääntyneen näköistä ihoaan. Liika auringonotto on tainnut tehdä tuhojaan. Katso kuvat tästä.

Tara Reid vietti alkuvuoden vieroitushoidossa alkoholiongelmansa takia. Hänen oli määrä esittää uudelleen Vicki Lathumin roolia American Pie -leffan seitsemännessä osassa nimeltä Book of Love. Monet muut tutut tähdet ovat jo sopimuksensa tehneet.