Spring Break Rukalla – PMMP ihan pihalla

Viihdeuutiset · Stara.fi

Tänä viikonloppuna Rukalla juhlitaan neljättä kertaa Spring Break -tapahtumaa. Kuusamossa sijaitsevan hiihtokeskuksen rinteet on valjastettu laskettelulle ja juhlimiselle.

Eilen perjantaina rinteessä esiintyi torniolainen cover-yhtye Iiris ja iltaklubilla Pisteessä musisoi puolestaan ruotsalainen hiphop-tähti Promoe. Tänään lauantaina rinteeseen rakennetulla esiintymislavalla esiintyy ulkoilmakeikalla PMMP. Illalla rokkaamisesta vastaa vaasalainen Klamydia. Juontamisesta vastaavat Radio NRJ:n Aamupojat Anssi ja Renne.

Musiikin lisäksi viikonlopun ohjelmassa on luonnollisesti myös laskettelua ja lautailua. Rukan Battery Parkissa myös kilpaillaan enemmän tai vähemmän vakavissa merkeissä. Paikalla on Suomen laskijoiden parhaimmistoa.