Petra Nemcova alastomana jäiden keskellä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Tsekkoslovakiassa syntynyt supermalli Petra Nemcova on menestyksekkäällä urallaan poseerannut usein seksikkäissä kuvissa lehtien sivuilla. Nyt hänet nähdään kuitenkin sananmukaisesti uransa viileimmissä kuvissa.

Petra Nemcova poseeraa DT-lehden seuraavan numeron sivuilla alastomana. Tyylikkäiden kuvien teemana on jää, sillä supermalli on asetettu poseeraamaan ilman vaatteita valtavien jääkuutioiden keskelle ja päälle. Katso kuvat tästä.

Nykyisin La Senza -alusvaatemerkin mallina toimiva 29-vuotias Nemcova nousi malliuransa lisäksi julkisuuteen selvittyään täpärästi Kaakkois-Aasian tsunamista kolme vuotta sitten. Miehensä Simon Atleen kanssa Khao Lakissa kuvausmatkalla ollut Petra mursi onnettomuudessa vain lantionsa, mutta Atlee hukkui ja hänet löydettiin vasta reilun vuoden kuluttua kaukaa Sumatralta.

Tsunamikokemuksensa jälkeen Petra Nemcova on tehnyt paljon hyväntekeväisyystyötä ja erityisesti nuorisotyötä. Nykyisin supermalli juontaa myös A Model Life -nimistä televisio-ohjelmaa. Alkuvuodesta Petra poseerasi muiden supermallien kanssa Sports Illustrated -lehden maineikkaassa uimapukunumerossa.