Britneyn ex-rakas ajoi haastemiehen päälle

Viihdeuutiset · Stara.fi

Poptähti Britney Spearsin kanssa hetken aikaa taannoin seurustellut paparazzi Adnan Ghalib sai myöhemmin lähestymiskiellon laulajaan. Nyt mies on ilmeisesti paennut kolaripaikalta.

Haastemies on nostanut oikeusjutun, jossa hän syyttää Ghalibia yliajosta. Maanantaina Los Angelesin tuomioistuimeen jätetyn kanteen mukaan haastemies Ram Moskowitz väittää paparazzin ajaneen hänen päälleen 9. helmikuuta, TMZ uutisoi.

Britney Spearsin lähestymiskieltoa kuvaajalle toimittamassa ollut haastemies joutui Ghalibin yliajamaksi ja sinkoutui sen seurauksena tämän auton konepellille. Nyt hän syyttää kuvaajaa törkeästä pahoinpitelystä ja kolaripaikalta pakenemisesta. Haastemies sai rytäkässä haavoja ja ruhjeita ja lisäksi hänen ranteensa murtui. Oikeudenkäynti asiasta alkaa 4. toukokuuta.