Huh, seksikkäimmän tyttöbändin rohkeat esiintymisasut – katso kuvat

Viihdeuutiset · Stara.fi

Brittibändi Girls Aloud nousi viime viikolla otsikoihin, kun yhtyeen jäsen Cheryl Cole valittiin yllättäen maailman seksikkäimmäksi naiseksi FHM-lehden miljoonien lukijoiden toimesta. Viime vuoden ykkönen Megan Fox joutui siis tyytymään kakkossijaan.

Cheryl Cole ei ole kuitenkaan yhtyeen ainoa kaunotar ja nyt bändi on esitellyt myös uudet rohkeat esiintymisasunsa. Maailman seksikkäin tyttöbändi aloitti uuden kiertueensa viikonloppuna Manchesterin MEN Arenalta ja yllätti yleisön paljastavilla asuillaan.

Esityksessä oli toki mukana myös näyttäviä pitkiä asuja, mutta erityisesti miesyleisön mieleen oli hädin tuskin uimapuvun lailla peittäneet asut. Katso kuvat tästä. Luonnollisesti mukana oli silmänruokaa myös naisyleisölle miestanssijoiden muodossa. Bändi esitti keikalla myös oman versionsa Britney Spearsin Womanizer-kappaleesta.