Lost-tähteä syytetään seksuaalisesta ahdistelusta

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomessakin suositusta Lost-sarjasta tuttu näyttelijä Henry Ian Cusick on joutunut ikävän kohun keskipisteeseen. Hänen väitetään syyllistyneen seksuaaliseen ahdisteluun, jonka kohteena on ollut sarjan kuvausryhmän jäsen.

Desmond Humen roolia televisiosarjassa esittävä Cusick on mahdollisesti joutumassa oikeuteen, kun Chelsea Stone -niminen naishenkilö on tehnyt rikosilmoituksen seksuaalisesta ahdistelusta. Los Angelesin tuomioistuimeen perjantaina jätetyssä kanteessa nainen väittää näyttelijän kourineen hänen rintojaan ja takapuoltaan sekä suudelleen häntä väkisin.

Teko tapahtui jo viime lokakuussa. Nainen ilmoitti asiasta tuolloin esimiehelleen, mutta sai lopulta parin viikon kuluttua itse potkut hämärissä olosuhteissa työskenneltyääm sitä ennen Fox-yhtiössä jo vuodesta 1997 saakka. Nyt potkujen epäillään liittyneen tehtyyn valitukseen.