Poliisi takavarikoi Rihannalta miljoonan korut todisteeksi

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suosittu r&b-tähti Rihanna joutui helmikuun alussa silloisen poikaystäväsä Chris Brownin pahoinpitelemäksi. Asiaa seuranneessa tutkinnassa poliisi takavarikoi Rihannan yllä tapahtumahetkellä olleet hyvin arvokkaat korut.

Nyt Rihanna on suivaantunut siitä, että korut ovat edelleen poliisin hallussa. Supertähti haluaakin nyt korunsa takaisin ja on ryhtynyt toimenpiteisiin asiassa. Rihannan asianajaja Donald Etra esitti viime viikolla vaatimuksen saada peräti miljoonan euron arvoiset korut poliisin hallusta takaisin laulajalle. Korut ovat tosin Rihannallakin vain lainassa.

Poliisilla on takavarikoituna pari korvakoruja ja kolme sormusta. Vaatimuksesta käy ilmi, että kyseessä on kultaisia koruja, joista ainakin yhdessä on ”valkoisia kiviä”. Asianajajan mukaan oikeudessa riittävät oikeiden korujen sijaan pelkät valokuvat niistä, eli korut tulisi luovuttaa viipymättä takaisin Rihannalle.