Simon Cowell varoittaa Susan Boylea

Viihdeuutiset · Stara.fi

48-vuotias laulaja Susan Boyle nousi äskettäin hetkessä maailmanmaineeseen Britannian Talent-kilpailusta. Nyt ohjelman päätuomari Simon Cowell on varoittanut uutta julkkistähteä julkisuuden vaaroista.

Harmaahapsinen sinkkunainen käväisi pian julkisuuteensa nousunsa jälkeen stylistin pakeilla ja hänen pukeutumistaan muutettiin selvästi trendikkäämmäksi. Myös Cowell huomasi asian ja varoittaa nyt laulajaa keskittymästä liikaa vääriin asioihin.

Cowellin mukaan Boylen tulee tällä hetkellä keskittyä vain kilpailun voittamiseen eikä julkisuuteen tai ulkonäköön. Tuomari uskoo tehdyn stailauksen johtuneen Susanin ulkonäöstään mediassa saamasta kritiikistä.

– Olen lopen kyllästynyt kuulemaan hänen ulkonäöstään, suutelemisistaan tai muusta sellaisesta. Hänen tulisi koota itsensä sitä tärkeintä, eli Talent-kisan semifinaaleja varten, Simon Cowell totesi Daily Mail -lehden mukaan.

– Sulje kotisi ovi ja pidä vaikka lomaa. Palaa sitten sellaisena ihmisenä kuin haluat, eikä sellaisena jollainen haluaisit olla, tuomari lisäsi.