Bikinimalli Alessandra Ambrosio juhli railakkaasti festareilla, katso kuvat

Viihdeuutiset · Stara.fi

Toissaviikonloppuna Kaliforniassa järjestetty Coachella-festivaali veti paikalle huomattavan paljon superjulkkiksia. Näyttelijöiden ja poptähtien lisäksi yleisössä oli myös maailman seksikkkäimpiin lukeutuva brasilialainen supermalli Alessandra Ambrosio.

Valkoiseen hihattomaan paitaan, lyhyisiin farkkushortseihin ja pinkkeihin aurinkolaseihin sonnustautunut Alessandra seurasi bändien keikkoja miesystävänsä kanssa pääasiassa tapahtuman vip-alueella, mutta he uskaltautuivat välillä myös rahvaan joukkoon. Supermalli saikin olla siellä yllättävän rauhassa.

Alessandra Ambrosio räpsi pokkarikamerallaan innokkaasti kuvia itsestään ja miesystävästään. Illan pimennyttyä juhlatuulella ollut Alessandra suostui poseeraamaan myös muiden kameroille. Katso kuvat tästä.

27-vuotias Alessandro Ambrosio synnytti esikoisensa Anja Louise Ambrosio Mazurin viime elokuussa, mutta hän pääsi nopeasti eroon lisäkiloistaan. Myöhemmin hän joutui kuitenkin myöntämään, että raskauden jälkeisiä kuvia on käsitelty digitaalisesti, jotta kurvit on saatu kohdalleen ja vatsanseutu litteämmäksi.

Alessandro valittiin tänä vuonna AskMen.com -sivuston äänestyksessä maailman kuudenneksi haluttavimmaksi naiseksi. Jamie Mazurin kanssa seurusteleva Alessandro tuli tutuksi Victoria’s Secret -mallina. Häntä on kutsuttu myös “mallimaailman tulevaisuudeksi” ja uudeksi Tyra Banksiksi. Varsinaista näyttelijänuraa kaunotar ei ole tehnyt, mutta hänet nähtiin cameo-roolissa James Bond -leffa Casino Royalessa.