Casey Aldridge loukkaantui vakavasti auto-onnettomuudessa – syyte!

Viihdeuutiset · Stara.fi

Britney Spearsin pikkusiskon, Jamie Lynnin, poikaystävä ja kymmenkuukautisen Maddie-tyttären isä Casey Aldridge on joutunut rajuun auto-onnettomuuteen ja loukkaantunut vakavasti.

People-lehden mukaan 19-vuotiasta Aldridgea hoidetaan parhaillaan teho-osastolla. Casey joutui onnettomuuteen sunnuntaiaamuna ja hänet kiidätettiin Mississippin yliopistolliseen sairaalaan. Sairaala ei ole kuitenkaan suostunut vahvistamaan tietoa.

18-vuotias Jamie Lynn Spears on parhaillaan sairaalassa poikaystävänsä tukena. Alustavien tietojen mukaan Aldridgella on kallonmurtuma ja hän häilyy tajunnan rajamailla. Hän ei ole kuitenkaan hengenvaarassa. Onnettomuus tapahtui Aldridgen kuljettaman kuorma-auton ajauduttua tieltä. Hallinnasta lähtenyt auto pyöri tämän jälkeen ympäri.

TMZ-julkaisun saamien tietojen mukaan Casey tulee sairaalasta päästyään saamaan syytteen liikenteen vaarantamisesta.