Eminemin kuoleva äiti haluaa tehdä sovinnon

Viihdeuutiset · Stara.fi

Hiphop-tähti Eminem ja hänen äitinsä Debbie Mathers ovat olleet jo pitkään pahoissa riidoissa ja Eminem on jopa kappaleissaan kertonut haluavansa tappaa oman äitinsä. Äiti on kostanut kirjoittamalla pojastaan useita paljastuskirjoja.

Nyt äiti on kuoleman kielissä ja haluaa päättää vuosia kestäneet vihollisuudet maailmankuulun poikansa ja tämän 13-vuotiaan Hailie-tyttären kanssa. Sydänleikkauksesta parhaillaan toipuva Debbie Mathers on vakavasti sairas. Eminemin mummo Betty Kresin paljasti asian lehdistölle.

– Tyttäreni Debbie on vakavasti sairas. Kuolinvuoteellaan hän toivoo sopivansa riidat poikansa ja lapsenlapsensa kanssa. Se on nyt tai ei koskaan ja Marshallin pitää nähdä äitinsä ennen kuin on liian myöhäistä, Kresin kertoi National Enquirer -lehdelle.

– Debbie tarvitsisi sydämen ohitusleikkauksen ja hänen pitäisi saada lisää painoa, koska hän on liian heikko. Hänen rintasyöpänsä on uusiutunut ja pelkään todella hänen puolestaan. Hänellä ei ole enää paljon elinaikaa.