Lindsay Lohan yllättää bikineissä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Henkilökohtaisen elämänsä puolella kovia viime aikoina kokenut Lindsay Lohan on joidenkin huhujen mukaan palannut takaisin lesborakkaansa Samantha Ronsonin kainaloon.

Myös anoreksiahuhujen kohteena ollut poppari on nyt poseerannut julkisesti bikineissä. Tuoreet bikinikuvat yllättävät ainakin siten, että poppari-näyttelijä vaikuttaa olevan odotettua paremmassa ruumiillisessa kunnossa. Anoreksiaväitteet voidaan mahdollisesti nyt unohtaa ainakin hetkeksi. Katso kuvat tästä.

Kuvissa Lindsay on suunnannut ystäviensä kanssa paistattelemaan päivää puiston nurmikentälle. He viettivät aikaansa paparazzien ristitulessa, mutta samalla kuitenkin Mauilla, Hawaijilla, parhaillaan olevasta helleaallosta nauttien. Lindsay vaikutti tekevän ajankulukseen myös ristisanatehtäviä.