Staraskaba etsii jälleen nuoria laulajatähtiä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Peruskoulu-ikäisille suunnattu Staraskaba-laulukilpailu pyörähtää käyntiin nyt jo neljännen kerran. Kilpailun lähtökohta on lasten ohjaaminen myönteisten kokemusten ja kannustavan palautteen avulla musiikin ja esiintymisen pariin.

Sarjoja on kilpailun alkuvaiheissa kaksi: 7 – 10 -vuotiaat ja 11 – 15 -vuotiaat. Kilpailuun ilmoittaudutaan lähettämällä nauhoite tai video. Ilmoittautumisaika on toukokuun loppuun. Tänä vuonna järjestetään ensimmäisen kerran myös Live-alkukarsinta. Karsinta järjestetään Tampereella, kauppakeskus Duossa lauantaina 9. toukokuuta.

Mukaan kilpailuun voi ilmoittautua Staraskaban verkkosivujen kautta www.staraskaba.fi tai puhelimitse 040 560 1420. Finaali kisataan lokakuussa Ikaalisten Kylpylässä aikaisempien vuosien tapaan. Viihdelehti Stara on tapahtuman yhteistyökumppani.