Susan Boyle koelauloi jo 14 vuotta sitten – juontaja haukkui pystyyn!

Viihdeuutiset · Stara.fi

Talent-kilpailusta hetkessä supertähdeksi noussut Susan Boyle ei ollut nyt ensimmäistä kertaa yrittämässä mukaan laulukilpailuun, vaikka näin on annettu ymmärtää. Nyt on nimittäin selvinnyt, että hän otti osaa kykyjenetsintäkisaan jo 14 vuotta sitten.

Silloin menestys ei kuitenkaan ollut kovinkaan hyvä, sillä hän ei päässyt My Kind Of People -ohjelman koelauluista lainkaan jatkoon. Kaiken lisäksi tuolloin 33-vuotias tuleva tähti joutui juontaja Michael Barrymoren haukkumaksi. Asiasta uutisoineen Daily Mail -lehden mukaan Barrymore piti laulajaa pilkkanaan ja yritti leikillään jopa potkaista häntä.

East Kilbridessä sijaitsevassa Olympia-kauppakeskuksessa järjestetyssä koelaulussa Boyle esitti Jesus Christ Superstar -musikaalin kappaleen I Don’t Know How To Love Him. Koelaulua ei koskaan televisioitu, mutta se kuvattiin kanssakilpailija Elizabeth MacLeanin tyttären toimesta. Kuva nauhasta löytyy tästä.

– Susan oli muutaman ihmisen edellämme. Kun hän alkoi laulaa, tiesin että hänellä oli loistava ääni, mutta Michael Barrymore haukkui häntä silti. Kun näin hänet Britain’s Got Talent -ohjelmassa olin kuin puulla päähän lyöty, MacLeanin kertoi lehdelle.

Talent-kisan päätuomari Simon Cowell kehotti Boylea viime viikolla keskittymään julkisuuden ja ulkonäkönsä sijaan vain kilpailuun. Nyt Susan Boyle on kertonut tottelevansa Cowellin neuvoa.