Waldo’s Peoplen euroviisushow vaarassa: ”Periksi ei anneta perkele!”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Ennakkoon vedonlyöjien kärkisijoille rankkaama Suomen euroviisuedustajan Waldo’s Peoplen viisuesitys uhkaa jäädä Moskovassa 12. toukokuuta käynnistyvissä kilpailuissa latteaksi pyrotekniikan suhteen. Siinä tapauksessa esitykselle tärkeä visuaalisuus on vaarassa.

– Budjetit pyroille tehdään käsittääkseni maan väkiluvun mukaan ja Suomen ollessa pieni maa, meille ei ole varattu järin suuria resursseja paukkujen toteuttamiseen. Muutama tussahdus Moskovan 27-metrisellä lavalla näyttää lähinnä humoristiselta, Marko ”Waldo” Reijonen Radio NRJ:n Mikko Suursalmen haastattelussa.

– Tällä hetkellä tarvitsemme jostain muutaman tonnin, jotta saisimme haluamamme näyttävän paukku-shown aikaiseksi. Täytyy varmaan alkaa keräämään kolehtia kasaan, Waldo naurahti.

Vaikka kyse on vain muutamasta tuhannesta eurosta, ei Reijonen halua osoittaa syyttävää sormea Yleä tai euroviisudelegaatiota kohtaan.

– Tavallaan tämä nostattaa niin sanottua talvisotahenkeä; periksi ei anneta perkele! Mennään sinne suomalaisella sisulla, vedetään hyvä show ja katsotaan mihin se riittää, Waldo toteaa.

Waldo’s People teki paluun suuren yleisön tietoisuuteen voittamalla selvin luvuin Suomen viisukarsinnat. Yhtye edustaa Lose Control -kappaleellaan Suomea toukokuussa Moskovassa Eurovision laulukilpailussa, jossa kilpailevat 42 maan edustajat. Moskovan Euroviisut ovat järjestyksessään 54. Eurovision laulukilpailut.