British Airways määräsi rocktähden peittämään tatuointinsa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suositun Good Charlotte -yhtyeen tähti Joel Madden joutui ongelmiin ollessaan matkalla yhtyeensä musiikkivideon kuvauksiin Yhdysvalloista Eurooppaan.

British Airways -lentoyhtiön virkailija vaati rokkaria peittämään tatuointinsa tai muuten hän ei pääsisi lainkaan lentokoneeseen. Madden kirjoitti asian etenemisestä reaaliajassa Twitter-blogiinsa.

– British Airwaysin tyyppi kertoi minulle juuri, että en pääse koneeseen ellen peitä tatuointejani. Pitäisikö minun taistella vastaan?

– Olen oikeastaan aika shokissa, koska hän ei päästä minua koneeseen ennen kuin puen päälleni pitkähihaisen paidan. Toinen BS-virkailija on eri mieltä.

– En voi vieläkään uskoa, että Brit Air syrjii minua tatuointieni takia. Ennenkuulumatonta. Se kaveri sai minut kirjaimellisesti voimaan pahoin. Kirjoitain tästä kyllä kirjeen!!

– Lopulta suostuin peittämään tatuointini. Ei ole minun tyylistäni aiheuttaa kohtauksia. Minulla oli juuri yhteenotto BA-tyypin kanssa ja kerroin hänelle että tämä on syrjintää.

– Kyllä, peitin tatuointini ja olen nousemassa BA:n koneeseen. En halunnut jättää lentoa väliin. Rehellisesti sanottuna minua hävetti, kun kaikki ihmiset katsoivat ja nauroivat!

– En kykene löytämään tuollaista kohtaa lentoyhtiön säännöistä. Tatuointini eivät ole hyökkääviä. Tutkin asiaa. En ole tuntenut itseäni näin pieneksi sen jälkeen, kun pyysin Nicolea ensimmäisen kerran ulos.

Joel Madden kirjoitti tänään yhtyeensä blogissa olevansa yllättynyt tapauksen saamasta huomiosta. Lisäksi hän ilmoitti, ettei ole enää halukas tekemään asiasta lentoyhtiölle valitusta.

– Olen onnellinen etteivät Nicole (Richie) ja Harlow olleet kanssani, sillä silloin olisin todella häpeissäni. Loppujen lopuksi on helppoa olla lentämättä jatkossa jollain lentoyhtiöllä, joten minun ei tarvitse jatkaa tätä valittamalla, aikaerosta parhaillaan kärsivä Madden kirjoitti Monte Carlosta käsin.