Carmen Electra piilotti kurvinsa bikinibileissä – raskaana?

Viihdeuutiset · Stara.fi

Maailman seksikkäimpien naisten joukkoon usein äänestetty näyttelijä-malli Carmen Electra vietti viikonloppuna 37-vuotisjuhliaan Las Vegasissa sijaitsevan MGM Grand -hotellin Wet Republic -allasalueella.

Aikuisviihteen menestyneimpiin tähtiin lukeutuva Carmen Electra juhli syntymäpäiväänsä ystäviensä kanssa allasbileissä, joissa virallisena juhla-asuna olivat luonnollisesti bikinit. Juhlakalun oma asuste aiheuttikin hämmennystä, sillä ammatikseen riisuva tähti peitti oman vartalonsa mekkoon. Upeavartaloinen Electra on ollut viime aikoina raskaushuhujen kohteena, ja viikonlopun asuvalinta vahvisti monien mielestä huhut.

Ohiossa 20. huhtikuuta 1972 syntynyt Carmen Electra, oikealta nimeltään Tara Leigh Patrick, tuli tunnetuksi Playboy-lehden sivuilta, ja hän on sittemmin tehnyt uraa näyttelijänä useissa elokuvissa ja televisiosarjoissa. Electran roolisuorituksia on nähty esimerkiksi elokuvissa Scary Movie, Date Movie ja Epic Movie. Tunnetuin roolityö on kuitenkin televisiosarjassa Baywatch. Nykyisin Electra on kihloissa rokkari Rob Pattersonin kanssa.