Megan Fox todella tiukassa korsetissa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Transformers-elokuvasta maailman seksikkäimmäksi naiseksi ponnistanut Megan Fox on sittemmin saanut runsaasti roolitarjouksia Hollywood-elokuvista. Parhaillaan hän kuvaa Jonah Hex -elokuvaa Louisianassa.

Fox nähtiin kuvauksissa sonnustautuneena rooliasuun, jonka korsettiosassa oli tuskin yhtään milliä liikaa tilaa. Tiukalle vedetty korsetti näyttäisi naurattavan myös tähteä itseään, mikäli ilmaa nauramiseen saisi vain vedettyä. Katso kuva tästä (linkki päivitetty uuteen).

Rooliasustaan päätellen Megan Fox esittää lännen maisemiin sijoittuvassa elokuvassa jonkinlaista tanssityttöä tai ilotyttöä. Leffa kertoo villin lännen palkkionmetsästäjästä, joka sekaantuu voodooseen ja zombieihin. Foxin lisäksi elokuvassa nähdään myös muiden muassa Josh Brolin.