Kohukaunotar Peaches Geldofin bilekuvat Twitteriin – katso

Viihdeuutiset · Stara.fi

Britannian seuratuimpiin nuoriin julkkistähtiin nykyisin lukeutuva Peaches Geldof on usein saarivaltion viihdelehtien otsikoissa. ASOS-lehden kannessa parhaillaan poseeraava kaunotar on nyt julkaissut omia bilekuviaan Twitter-blogissaan.

Kuvissa 20-vuotias Peaches Geldof nähdään juhlimassa ystäviensä kanssa Los Angelesissa. Eräässä kuvassa hän poseeraa minihameessa parvekkeen kaiteella istuen ja toisessa kahden miehen kanssa juhlatunnelmissa amerikkalaisen muotisuunnittelija Jeremy Scottin kotona.

Päivällä otetuissa kuvissa Geldof on miesten kanssa skootteriajelulla ja ulkoiluttaa Scottin kanssa tämän koiraa, jolla on vähintäänkin mielenkiintoisen näköinen asuste yllään. Kuva 1, kuva 2, kuva 3, kuva 4, kuva 5 ja kuva 6. Julkkisneito ei ole vielä Yhdysvalloissa kovinkaan suuri nimi, joten hän joutui ottamaan itse paparazzien puolesta kuvansa brittilehtiä varten.