Lady Gaga sekoilee pian elävänä myös Suomessa?

Viihdeuutiset · Stara.fi

Maailman seuratuimpiin poptähtiin tällä hetkellä lukeutuva Lady Gaga on saapumassa mahdollisesti kesällä myös Suomeen. Ilta-Sanomien saamien tietojen mukaan poppari esiintyisi Helsingissä heinäkuun lopussa.

Lehden mukaan tarkempia tietoja tulevasta konsertista tullaan julkaisemaan lähiaikoina. Lady Gaga on aiheuttanut viime aikoina tavalla tai toisella kohua lähes jokaisella esiintymisellään. Erityisesti neitokaisen esiintymisasut ovat saaneet runsaasti palstatilaa.

Amerikkalaistähti on saanut kaksi ensimmäistä singleään, Just Dance ja Poker Face, hienosti listaykkösiksi ympäri maailmaa. Hänen uusin singlensä Love Game kohtasi kuitenkin vaikeuksia, sillä kappale hyllytettiin liian rajun sanoituksen vuoksi Australiassa ja sen jälkeen myös Britanniassa päätettiin vaihtaa kolmanneksi singleksi kappale Paparazzi.