Oikeus: Mies saa ajaa maailman nopeimmalla baarijakkaralla, katso kuva

Viihdeuutiset · Stara.fi

Amerikassa kaikki on mahdollista – myös erikoiset ajoneuvot. Ohiolainen mies jäi taannoin kiinni rattijuopumuksesta ajettuaan itse rakentamallaan ajoneuvolla, joka oli käytännössä moottorilla ja ohjauksella varustettu baarijakkara.

Todellinen yllätys on tullut kuitenkin vasta nyt, kun tuomioistuin on hyväksynyt tämän erikoisen viritelmän ja todennut sen lailliseksi. Kyle Wygel ajeli viime kuussa Ohion osavaltion katuja ympäripäissään vauhdikkaalla baarijakkarallaan. Nyt hän on saanut tuomion rattijuopumuksesta. Hänet määrättiin maksamaan 830 dollarin sakot ja osallistumaan alkoholivalistuskurssille, TMZ uutisoi.

Rattijuopumuksesta määrätty tuomio jäi kuitenkin toissijaiseksi, kun oikeus määräsi baarijakkaralle määrätyn ajokiellon purettavaksi. Tämä siitä huolimatta, että jakkaralla päästään peräti 60 kilometrin tuntivauhtiin. Kuva vaarallisen näköisestä menopelistä löytyy tästä.