Rihanna ilakoi bikineissä uusi mies kainalossa – katso kuvat

Viihdeuutiset · Stara.fi

Taannoisesta pahoinpitelystään ja erostaan hyvää vauhtia toipuva r&b-tähti Rihanna lomailee edelleen kotiseuduillaan Barbadoksella. Nyt laulaja on bongattu rannalta iloisissa tunnelmissa tuntemattoman tumman miehen seurasta.

Pieniin mustiin bikineihin pukeutunut Rihanna nautti olostaan Barbadoksen Sandy Lane -rannalla tumman miehen seurassa, joka muistutti hieman naisen ex-poikaystävää Chris Brownia. Löysiin shortseihin ja aurinkolaseihin sonnustautunut mies näyttää saaneen kovia kokeneen Rihannan huulille hieman hymyä. Kuvia parista löytyy tästä.

Rihannan edellinen suhde laulaja Chris Brownin kanssa oli myrskyinen. Suhde päättyi eroon suuren kohun saattelemana viime maaliskuussa. Chris Brownia syytetään helmikuussa sattuneesta Rihannan pahoinpitelystä. Mies on oikeudessa kieltänyt kaikki häntä vastaan nostetut syytteet.