Takapuolen läimäytyksestä koristähdelle jättikorvaukset

Viihdeuutiset · Stara.fi

Koripallotähti Dennis Rodman tunnetaan räväkkänä miehenä, joka on ollut otsikoissa usein myös ulkourheilullisten tempaustensa takia. Nyt hänet on tuomittu jättisakkoihin seksuaalisesta ahdistelusta.

Rodman läimäytti ilman lupaa takapuoleen 28-vuotiasta tarjoilijaa Sara Robinsonia Las Vegasissa sijaitsevassa Hard Rock -hotellissa vuonna 2006. Robinsonin mukaan Rodman myös kouri häntä ja yritti saada hänet väkisin tanssimaan kanssaan.

Sittemmin jo lakkautetun Cuba Libre -baarin tarjoilija nosti tapauksesta syytteen, koska hän tunsi itsensä naurunalaiseksi asiakkaiden ja työtovereidensa edessä. Tuomari asettui asiassa tarjoilijan kannalle ja määräsi Rodmanin maksamaan hänelle 225.000 dollarin korvaukset.

Uusimmat