Rokkikesä 2009 avataan Vaasassa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Rokkikesä 2009 avataan Vaasassa 21. – 23. toukokuuta järjestettävällä kolmipäiväisellä Rokkikesä-festivaalilla. Kaupungin keskustassa Club 25:ssä järjestettävää kaupunkifestivaalia juhlitaan nyt jo kuudetta kertaa.

Rokkikesä on avattu Vaasassa jo vuodesta 2004 saakka. Vuosi vuodelta tapahtuma on kasvanut bändikämpän takapihalta loppuunmyydylle Club 25:lle. Tapahtuma tarjoaa monipuolista ohjelmaa, joka käsittää yhteensä kymmenen bändiä. Pääesiintyjiä ovat Sara ja Risto.

Tapahtuman järjestäjänä toimii Vaasan Uuden Kulttuurin Yhdistys – Volume ry, joka huolehtii vaasalaisten bändien harjoittelutiloista, järjestää konsertteja sekä tukee paikallisten kulttuurintekijöiden kehittymistä tarjoamalla koulutusta ja esiintymismahdollisuuksia.