Ankkarock julkaisi uusia esiintyjiä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Vantaan Korsossa 1. – 2. elokuuta järjestettävä Ankkarock on vahvistanut uusia esiintyjiä. Ohjelmiston uusimmat kiinnitykset ovat Sepulturasta tuttujen Cavaleran veljesten tähdittämä Cavalera Conspiracy ja kotimainen folkmetal-yhtye Ensiferum.

Molemmat bändit vahvistavat Ankkarockin lauantain raskaan musiikin tarjontaa. Brasilialaisista, ranskalaisista ja yhdysvaltalaisista muusikoista koostuvan Cavalera Conspiracyn nokkamiehet Max ja Iggor Cavalera nousivat maailmanmaineeseen legendaarisen Sepulturan kantavina voimina, ja sittemmin muusikot ovat keränneet suosiota myös Soulflyn ja Mixhellin riveissä.

Viime vuonna ilmestyneen Inflikted-pitkäsoiton lisäksi Cavalera Conspiracy tunnetaan livebändinä, joka on nähty esimerkiksi Ozzfestilla sekä yhteiskiertueilla Judas Priestin ja Dillinger Escape Planin seurassa. Cavaleran veljesten lisäksi bändissä soittaa niin Gojirassa kuin Soulflyssakin vaikuttavia muusikoita. Oman materiaalinsa ohella Cavelera Consipiracyn keikoilla kuullaan usein myös Sepulturan hittibiisejä.