BB Salby esiintyy Tammerfest-risteilyllä

Viihdeuutiset · Stara.fi

15-vuotias Suomen suurin kaupunkifestivaali Tammerfest on julkistanut uusia esiintyjiä. Nyt mukaan on tullut kaksi mielenkiintoista nimeä ja Tammerfest-risteilyllä toteutettava Stand Up -teemailta.

Perinteisillä M/S Tammerkoski -laivan risteilyillä nähdään torstaina 9. heinäkuuta Stand Up -ilta ja perjantaina vuorossa on Vandaalit-yhtyeen keikka. Lauantaina laivan valtaa hiphop-artisti BB, eli entinen BB Salby, jonka Kesäilta-singlestään on povattu tulevan kesän virallista suvirallia.

Uutena kiinnityksenä mukaan on tullut myös Wasalandia After Dark eli W.A.D. Yhtye tekee jo nimensäkin perusteella kunniaa D.A.D.-yhtyeelle. Pohjalaisväritteisessä kokoonpanossa ovat mukana myös Lauri Tähkä & Elonkerjuu -yhtyeestä tutut Lenni Paarma ja Antero Naali. Miesten oma kokoonpano Lauri Tähkä & Elonkerjuu on parhaillaan pitkällä tauolla.