Jean Michel Jarre konsertoi pian Helsingissä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Elektronisen musiikin supertähti Jean Michel Jarre saapuu konsertoimaan Suomeen kahden viikon kuluttua. Hän konsertoi Helsingin Hartwall Areenalla lauantaina 16. toukokuuta osana World Arena Tour -kiertuettaan.

Jarre on esiintynyt Suomessa viimeksi yli kymmenen vuotta sitten. Hänen musiikkinsa on valloittanut miljoonia ihmisiä ympäri mailman. World Arena Tour -konsertissaan Jarre kutsuu yleisönsä matkalle ajattoman musiikin pariin. Hän tarjoaa matkan syntetisaattorien, digitaalisen teknologian, suurten valkokankaiden, spektaakkelimaisten laserien ja valon koreografian maailmaan.

Vuonna 1948 syntyneen Jean Michel Jarren läpimurroksi nousi runsaat 30 vuotta sitten ilmestynyt Oxygene-albumi, joka aiheutti kohua edistyksellisellä musiikkityylillään. Levyltä singlenä julkaistu Oxygene Part 4 on yksi Jarren tunnetuimmista melodioista. Jean Michel Jarren levyjä on myyty kaikkiaan jo yli 80 miljoonaa kappaletta.