Heidi Montag uhmaa sikainfluenssaa bikineissä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Amerikkalainen televisiojulkkis ja The Hills -realitysarjan tähti Heidi Montag avioitui viime viikolla samaisesta realitysarjasta tutun Spencer Prattin kanssa. Pariskunta suuntasi häämatkalle yllättäen Meksikoon huolimatta siitä, että amerikkalaisia on varoitettu matkustamasta maahan.

Meksikossa riehuvasta sikainfluenssasta huolimatta tuore aviopari nautti auringosta ilman huolen häivää. Heidi Montag lekotteli auringossa vaaleanpunaisiin bikineihin sonnustautuneena ja Spencer Pratt keskittyi kännykkänsä näpräämiseen. Katso kuvat tästä.

22-vuotias Heidi Montag nousi julkisuuteen The Hills -realitysarjasta, mutta sitä ennen hän oli tehnyt pienen sivuroolin myös Laguna Beach -televisiosarjassa. Sisustussuunnittelijasta täysipäiväiseksi julkkikseksi siirtynyt neitokainen on läpikäynyt useita kauneusleikkauksia. Hän toimii nykyisin – tietenkin – myös laulajana ja mallina. Marraskun lopulla avioituneet Heidi Montag ja Spencer Pratt tapasivat The Hills -sarjan kuvauksissa, sillä molemmat esiintyvät sarjassa.