Kuuntele Ciaran uusi levy ennakkoon vain Starassa!

Viihdeuutiset · Stara.fi

Amerikkalainen r&b-tähti Ciara julkaisee uuden Fantasy Ride -sooloalbuminsa ensi viikolla 6. toukokuuta. Albumi on nyt kuunneltavissa ennakkoon Suomessa vain viihdelehti Staran verkkosivustolla.

Laulajan kolmas soololevy on kuunneltavissa Starassa keskiviikosta 29. huhtikuuta alkaen sunnuntaihin 3. toukokuuta saakka. Britney Spearsin Lontoon keikoilla avausartistina kesäkuussa esiintyvä laulajatar jyllää tällä hetkellä maailman radiosoittolistoilla Love Sex Magic -hitillä, joka oli Suomessa viime viikolla radioiden 22. soitetuin kappale.

Uudella Fantasy Ride -albumilla Ciara on työskennellyt usean huipputuottajan ja -artistin kanssa. Yhdysvalloissa albumi on jo noussut jo pelkästään ennakkotilauksilla iTunesin ladatuimmaksi r&b-albumiksi. Moninkertaisesti platinaa albumeillaan myynyt laulajatar duetoi levyn ensimmäisellä singlejulkaisulla Justin Timberlaken kanssa

Atlantasta kotoisin oleva 23-vuotias Ciara julkaisi vuonna 2004 Goodies-debyyttialbuminsa, joka on myynyt kolminkertaisesti platinaa. Albumilta lohkaistiin jättihitit Goodies, Grammy-ehdokkuuden ansainnut 1, 2 Step sekä Oh. Vuonna 2006 julkaistiin platinaa myynyt Ciara : The Evolution. Musiikin ohella Ciara on luonut uraa näyttelijänä ja ollut mukana muiden muassa Make A Wish –hyväntekeväisyysjärjestön toiminnassa.