Täh? Hollywood-kaunotar Susan Boylen rooliin?

Viihdeuutiset · Stara.fi

Hollywoodista kuuluu kummia, sillä Britain’s Got Talent -kilpailusta sensaatioksi kirjaimellisesti yhdessä yössä nousseesta Susan Boylesta suunnitellaan jo omaa elämäkertaelokuvaa.

Neitsyenä pysyneen 48-vuotiaan ”karvaisen enkelin” rooliin kaavaillaan lehtitietojen mukaan Hollywood-kaunotar Catherine Zeta-Jonesia. Ensikuulemalta Zeta-Jones ei voisi olla kauempana Boylesta, mutta asiasta uutisoinut Daily Mail on teettänyt photoshoppauksen, jossa yhdennäköisyyttä on hieman lisätty.

Lehden mukaan 39-vuotias Hollywood-tähti haluaa epätoivoisesti saada näytellä skottilaulajaa valkokankaalla. Zeta-Jonesilta on jo tiedusteltu mahdollista halukkuutta rooliin. Leffan ohjaajaksi on huhujen mukaan kiinnitettu Oscar-voittaja James Cameron.

Aprillipilalta kuulostavaa uutista ei ole suostuttu vahvistamaan Susan Boylen eikä Catherine Zeta-Jonesin taustavoimista. Jälkimmäisen tiedottaja kaiken lisäksi kiisti, että Zeta-Jones olisi kiinnostunut näyttelemään Boylea. Jäämme siis odottamaan mielenkiinnolla asian mahdollista etenemistä.