Teinitähti hieman liian seksikkäässä mekossa? Katso kuvat

Viihdeuutiset · Stara.fi

Teinitähti Miley Cyrus on parhaillaan kuuma nimi musiikki- ja televisiomaailman lisäksi myös valkokankaalla. Nuoren tähden Hannah Montana -televisiosarja debytoi nimittäin nyt myös elokuvateattereissa ympäri maailmaa.

16-vuotias Miley Cyrus osallistui elokuvansa Lontoon ensi-iltaan yhdessä isänsä, country-tähti Billy Ray Cyrusin kanssa. West Endissä sijaitsevassa Odeon-teatterissa järjestetyssä tapahtumassa teinitähti nähtiin yllättävän lyhyessä hopeanharmaassa mekossa. Brittilehdissä asua onkin nyt kritisoitu nuorelle tähdelle liian seksikkääksi. Katso kuvat tästä.

Viime päivinä Mileyn on huhuttu palanneen yhteen entisen poikaystävänsä, Jonas Brothers -yhtyeestä tutun Nick Jonasin kanssa. Heidät on nähty viime aikoina useita kertoja yhdessä treffeillä, mutta siitä huolimatta molemmat ovat kiistäneet suhteen ja todenneet olevansa vain ystäviä.