Twilight-leffan nolot mokat listattiin

Viihdeuutiset · Stara.fi

Erityisesti nuorten teinityttöjen suosioon noussut ja samannimiseen kirjaan perustuva Twilight-elokuva sai kriitikoilta murska-arvostelut, mutta elokuva menestyi kohtalaisesti elokuvateattereissa ja on saamassa jo ainakin kaksi jatko-osaa.

Nyt elokuvasarjan ensimmäisen osan virheistä on koottu havainnollinen kuvaesitys, josta käyvät ilmi leffan monet nolot virheet. Verkkosivusto Moviemistakes.com on kerännyt jo vuosia eri elokuvien virheitä, mutta aina niistä ei ole saatavissa näin selkeää kuvakoostetta. Katso kuvat leffamokista tästä.

Twilightin-virheiden joukossa on niin vaatteisiin ja asusteisiin kuin näyttelijöiden asentoihinkin liittyviä kohtauksia. Lisäksi kirjat liikkuvat itsestään, autot puhdistavat itsensä, tähtien hiukset lyhenevät silmänräpäyksessä ja reput katoavat metsässä itsestään. Perinteiseen tapaan myös kuvausryhmän varusteet peilautuvat joissain kohtauksissa esimerkiksi auton ikkunasta.