BB-Niko: ”Haluan puristaa Britney Spearsia tisseistä!”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Realityohjelma Big Brotherista tutuksi tullut Niko ”BB-Niko” Saarinen iloitsee blogissaan supertähti Britney Spearsin tulevasta Suomen konsertista. BB-julkkis ilmoittaa jopa kyseenalaistavansa oman homoseksuaaliutensa popparin takia.

– Minulle ei riitä pelkkä lippu tuonne keikalle vaan haluan tavata tämän kyseisen naisen. Ja sekään ei vielä minulle riitä sillä haluan… Puristaa häntä tisseistä, tarttua perseestä, ylittää kansainvälisen uutiskynnyksen, ja muistaa tämän päivän ikuisesti. Mahtavaa! Niko iloitsee blogissaan.

– It’s Britney’s bitch. Saatan jopa kyseinalaistaa seksuaalisuuteni tämän neitokaisen kohdalla, hän jatkaa.

Maailmankuulu poptähti Britney Spears esiintyy Helsingin Hartwall Arenalla 16. heinäkuuta.