Bikinimalli Marisa Miller seksikkäissä punaisissa, katso kuvat

Viihdeuutiset · Stara.fi

Maailman kolmanneksi halutuimmaksi naiseksi tammikuussa äänestetty amerikkalainen bikinimalli Marisa Miller poseeraa nyt tyylikkäissä mainoskuvissa bikineissä ja pienessä topissa.

Erityisesti life style -lehtien sivuilla menestynyt tähti nähdään nyt kuvissa, joiden teemana on selvästikin ollut punainen väri. Supermallin yllä nähtävät tamineet ovat nimittäin kaikki kirkuvanpunaisia. Syy tähän löytynee kuvien tilaajasta, sillä otokset ovat peräisin saksalaisen Wurth-yhtiön tuoreesta kalenterista. Katso kuvat tästä.

Marisa Miller, oikealta nimeltään Marisa Bertetta, on aiemmin toiminut muiden muassa Victoria’s Secret -alusvaatemerkin kuvissa. Hänet löydettiin mallinuralle 16-vuotiaana San Fransiscossa sijaitsevasta kahvilasta. Pian sen jälkeen hän lensi äitinsä kanssa Italiaan työskentelemään mallina. Erilaisissa seksikkyys- ja kauneusäänestyksissä hyvin menestyneen Millerin kerrotaan olevan amerikkalaisen supermallin ruumiillistuma. Hän on naimisissa elokuvatuottaja Griffin Guessin kanssa.