Brad Pitt nöyränä palvelijana mainoksessa, katso kuva

Viihdeuutiset · Stara.fi

Hollywood-tähti Brad Pitt on jo vuosia ollut miljoonien naisten päiväuni, joka on saanut toinen toistaan upeampia elokuvarooleja. Monien muiden tähtien tavoin hän työstää kuitenkin välillä myös televisiomainoksia.

Erityisesti Japanissa suurta suosiota nauttiva Brad Pitt on nyt ikuistettu japanilaisen televisiomainoksen kuvauksissa New Yorkin Manhattanilla. Mainoksessa Pitt esittää nöyrää autonkuljettajaa, joka pitää hyvää huolta sumopainijan näköisestä japanilaisesta asiakkaastaan.

Sateessa Brad jopa kastuu itse, jotta voisi pitää sateenvarjoaan asiakkaansa yllä. Katso kuva tästä. Mainosta kuvattiin japanilaiselle puhelinyhtiö Softbankille. Viihdelehdet vitsailevatkin nyt, että Bradilla on jo uusi autonkuljettajan ammatti kiikarissa, jos ura näyttelijänä jostain syystä päättyisi ennen aikojaan.