Hiphop-legenda 2Pac on sittenkin elossa?

Viihdeuutiset · Stara.fi

Maailman kohutuimpiin hiphop-tähtiin aikoinaan lukeutunut 2Pac, eli Tupac Shakur, on amerikkalaisen TMZ-viihdejulkaisun mukaan edelleen hengissä ja voi hyvin, vaikka virallisesti hänet murhattiin jo 13 vuotta sitten.

Las Vegasissa ammuttu supertähti on julkaisun haltuunsa saaman kuvan mukaan bongattu viime viikonloppuna New Orleansin Bourbon Streetillä sijaitsevasta baarista. Katso kuva tästä tai tästä. Julkaisun mukaan hiphop-tähti olisi siis edelleen elossa, eli hänen murhansa olisi siten ollut lavastettu.

TMZ perustaa näkemyksensä kuitenkin vain haltuunsa saamaan valokuvaan, joten tarinan uskottavuus on enemmän kuin kyseenalaista. Tarina menee mahdollisesti samaan kategoriaan kuin se ”varma” tieto, että Elvis Presley asuu nykyään Tampereen Tesomalla sijaitsevan pizzerian yläkerrassa.