Kola-Olli joutuu oikeuteen hyväksikäytöstä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Ennätystehdas-ohjelmasta koko kansan tuntemaksi taannoin tullut Olli ”Kola-Olli” Hokkanen on saanut syytteen lapsen seksuaalisesta hyväksikäytöstä ja sukupuolisiveellisyyttä loukkaavan kuvan hallussapidosta ja levittämisestä.

Itä-Suomen syyttäjänviraston kihlakunnansyyttäjä Pia Mäenpää vahvisti asian MTV3:n Viihdeuutisille. Mikkelin poliisi on tutkinut viime syksystä saakka epäilyjä lapsen seksuaalisesta hyväksikäytöstä ja esitutkinta on nyt saatu päätökseen. Hokkasen epäillään kuvanneen asunnossaan vähäpukeista lasta ja julkaisseen videon verkossa.

Kola-Olli kiisti syytökset Iltalehdelle jo viime vuoden lokakuussa antamassaan lausunnossa.

– On kirjoitettu, että olisin houkutellut lapsia asuntooni, mutta se on valhetta. Iso porukka lapsia tuli kotiini ja he halusivat, että kuvaan videon. Kaapista he löysivät vielä sopivat asusteetkin. Pelkäsin, että kamerani särjetään, jos en kuvaa, Hokkanen kertoi.