Lily Allen yllätti: ”Ryhdyin selibaattiin!”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Brittipoppari Lily Allen on ollut viime aikoina otsikoissa pääasiassa monenlaisten ulkomusiikillisten seikkojen merkeissä. Räväkkä poppari pitää juhlimisesta ja välillä jopa nakuilustakin. Nyt hän on kuitenkin luvannut rauhoittua.

Laulajatähti on nyt ilmoittanut kääntäneensä elämässään uuden lehden, johon ei enää kuulu yletön juhliminen ja muiden muassa irtosuhteet. Samalla myös neitokaisen pukeutumistyyli on muuttunut asteen verran aikuisempaan suuntaan. Muutoksen tarkoituksena on keskittyä jatkossa juhlimisen sijaan musiikkiin.

– Joskus se auttaa. On hyvä tehdä välillä pieniä irtiottoja ja testata itseään. Nyt vain katson kuinka tämä sujuu. En ole asettanut itselleni mitään aikarajaa, Lily Allen kertoi The Sun -lehden mukaan.

– Olen aiemminkin jättänyt poikaystäväni saadakseni inspiraatiota. Jos huomaan, että olen elämässäni tilanteessa, jossa en saa kirjoitettua musiikkia, nousen ylös ja lähden pois. Olen aika ilkeä, mutta se on totta.

Eilen illalla Lily Allen nähtiin kuitenkin vielä juhlimassa Lontoon yöelämässä. Aamukolmelta Almada-klubilta poistunut poptähti oli pukeutunut varsin konservatiivisesti tummansiniseen avokaulaiseen paitaan ja vihreään takkiin. Katso kuvat tästä.