Onko Claudia Schiffer maailman seksikkäin karateka?

Viihdeuutiset · Stara.fi

Saksalaissyntyinen supermalli Claudia Schiffer poseeraa vauhdikkaassa kuvassa V-lehden seuraavan numeron kannessa. Pitkäjalkainen mallikaunotar vaikuttaa harjoittelevan kuvassa karatepotkuja.

Vuosittaisen uimapukunumeron kansikuvassa supermalli nähdään luonnollisesti teeman mukaisesti uimapuvussa, joka on tällä kertaa Louis Vuittonin käsialaa. Jalassaan hänellä on Yves Saint Laurentin kengät. Katso kuvat tästä.

38-vuotias Claudia Schiffer on yksi maailman kaikkien aikojen tunnetuimpia ja menestyneimpiä supermalleja. Mallintöiden lisäksi hän on ehtinyt kokeilla myös näyttelijänuraa. Hänen elokuviaan ovat muiden muassa Blackout, Black & White ja tuoreimpana Love Actually vuodelta 2003. Lisäksi hän on esittänyt itseään lukuisissa elokuvissa, kuten menestyskomedia Zoolanderissa vuonna 2001.

Taikuri David Copperfieldin kanssa aiemmin naimisissa olleen Schifferin kulta-aika osui 90-luvulle, ja hän on koristanut yli 500 lehden kansikuvaa. Nykyisin Claudia Schiffer on yksi maailman rikkaimmista malleista, ja Forbes-lehden mukaan hänen omaisuutensa oli jo vuonna 2002 arviolta noin 50 miljoonaa euroa.