Raju auto-onnettomuus kesken kuninkaallisen paraatin – katso video

Viihdeuutiset · Stara.fi

Hollannissa on tänään sattunut erikoinen onnettomuus, kun henkilöauto kolaroi rajusti kesken kuninkaallisen paraatin. Useita ihmisiä on loukkaantunut, kun auto törmäsi paraatia seuranneeseen väkijoukkoon Apeldoornissa, joka sijaitsee noin 90 kilometriä Amsterdamista.

Asiasta uutisoineen BBC:n mukaan ainakin neljätoista ihmistä loukkaantui ja useita kuoli Suzuki-merkkisen mustan henkilöauton osuttua heihin. Joukossa on myös lapsia. Auto pysähtyi vasta törmättyään tien varrella olleeseen muistomerkkiin. Kuninkaallisia ei ole loukkaantuneiden joukossa. Maassa vietetään tänään Kuningattaren päivää, joka on virallinen juhlapäivä.

Alustavien tietojen mukaan auton kuljettaja ajoi väkijoukkoon tahallaan tarkoituksenaan osua Kuningatar Beatrixia kuljettaneseen linja-autoon. Siihen hän ei kuitenkaan osunut. Paraatin takia paikalla oli runsaasti televisiokameroita, joten törmäys saatiin taltioitua. Katso video tästä.