Brasilialaismallille täyskaato muotinäytöksessä, katso video

Nettivideot Viihdeuutiset · Stara.fi

Muotinäytöksissä sattuu aika ajoin kommelluksia, kun kokemattomat mallit esiintyvät catwalkilla. Useimmin ongelmia tuovat joko korkokengät tai vaatteiden pitkät helmat. Tällä kertaa syynä on ensimainittu.

Brasialialainen mallityttö on nyt kuvattu muotinäytöksessä esittelemässä uutta kesämuotia. Valkoiseen paitaan, lyhyeen hameeseen ja korkokenkiin sonnustautuneen neitokaisen kävely näyttää alusta saakka epävarmalta, mutta lopulta esitys huipentuu harvinaisen tyylikkääseen täyskaatoon keskellä catwalkia. Katso video tästä.

Kaatuminen on niin raju, että malli putoaa tatamiin käytännössä katsojen suorin vartaloin, mikä toisi hänelle monissa lajeissa lisäpisteitä. Nyt jaettiin kuitenkin vain tyylipisteitä, joissa malli taisi jäädä nollille. Maassa makaava neitokainen sai nopeasti apuun pari mieshenkilöä. Pystyyn noussut malli keräsi hetken itseään ja jatkoi esitystä yleisön antaessa hänelle hurjat aplodit.