Idol-tuomari Paula Abdul lankesi Bruno-leffan ansaan

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suosittu koomikko Sacha Baron Cohen nähtiin taannoin valkokankaalla Borat-elokuvassaan ja pian menestystä yritetään jatkaa Bruno-elokuvalla. Jälkimmäisessä pilaillaan myös Paula Abdulin kustannuksella.

Borat huijasi amerikkalaisia luulemaan häntä kazakstanilaiseksi toimittajaksi, kun Bruno puolestaan huijaa esittämällä itävaltalaissyntyistä homoseksuaalia muotitoimittajaa. Brunon haastattelussa nähdään tuntemattomia ja tunnettuja hahmoja.

Yksi huijatuista on American Idol -kisan tuomarina tunnetuksi tullut entinen poptähti Paula Abdul. Hän suostui Brunon haastatteluun eikä huomannut koko jutun olevan pelkkää pilaa.

– Paula meni täydellisesti lankaan. Hän uskoi Brunon hahmoon eikä vielä tänäkään päivänä tiedä tulleensa huijatuksi, lähde kertoi New York Magazinelle.