Susan Boyle näyttäytyi aamutakissa, katso kuvat

Viihdeuutiset · Stara.fi

Kohuttu Talent-tähti Susan Boyle on joutunut tekemisiin julkisuuden kanssa kirjaimellisesti, kun hänen elämänsä muuttui yhdessä yössä täysin. Nykyisin paparazzit päivystävät hänen kotinsa edustalla ympäri vuorokauden.

Eilen Susan Boyle antoi kuvaajille aihetta otosten räpsimiseen, sillä hän näyttäytyi aamutuimaan kotinsa ovella pelkkään vaaleansiniseen tähtikuvioiseen aamutakkiin sonnustautuneena. Ilmeisesti paparazzien läsnäolo ei tähteä juuri haittaa, sillä hän vilkutti iloitsesti kuvaajille. Tiedossa ei ole oliko Susanilla kuvassa meikkiä vai ei. Katso kuva tästä.

Nopeasti viihdetaivaalle nousseen tähden aikaisempia esiintymisiä kaivetaan parhaillaan kiivaasti arkistoista. Tähän mennessä on löytynyt jo ainakin kaksi videota, joissa hän laulaa. Toinen niistä on nyt julkaistu myös verkossa. Vuonna 1984 tallennetulla videolla Susan Boyle laulaa karaokea ravintolassa. Katso video tästä.